(ФОТОГАЛЕРИЈА) Свечено отворена Железната црква во Истанбул

Свечено отворена Железната црква во Истанбул

Во Истанбул свечено беше отворена бугарската православна црква Свети Стефан која е позната и како Железна црква.


Тагови: Истанбул , Свети Стефан , црква , Железна црква