(ФОТОГАЛЕРИЈА) Претседателот Ердоган ги прими децата кои допатуваа за 23 април

Ердоган ги прими децата кои допатуваа за 23 април

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган ги прими децата кои допатуваа во Турција во рамките на Фестивалот на детето 23 април што се одржува под покровителств на ТРТ.


Тагови: Претседателот Реџеп Тајип Ердоган , децата , Фестивалот на детето , 23 април , ТРТ