(ФОТОГАЛЕРИЈА) Интернационален Фестивал на светлината во Москва

Интернационален Фестивал на светлината во Москва

Свеченото отворање на Интернационалниот Фестивал на светлината во Москва ја воодушеви публиката со величествениот огномотет. 

На свеченото отворање беше одржана шоу изведба с светлина и вода на телевизиската кула на Останкино.

По едночасовната изведба на разнобојните светлински ефекти, огномотетот ја фасцинираше публиката.


Тагови: Интернационален Фестивал на светлината во Москва