Од почетокот на операцијата „Маслиново гранче“ досега неутрализирани вкупно 2777 терористи

2777_TERORIST_MAKEDONCA.jpg

Од почетокот на операцијата „Маслиново гранче“ досега неутрализирани вкупно 2777 терористи


Тагови: Од почетокот на операцијата , „Маслиново гранче“ , досега неутрализирани вкупно 2777 терористи