ЈТБ не ги остава сами граѓаните во странство кои се во карантин поради Ковид-19

ЈТБ не ги остава сами граѓаните во странство кои се во карантин поради Ковид-19.jpg

ЈТБ не ги остава сами граѓаните во странство кои се во карантин поради Ковид-19


Тагови: кои се во карантин поради Ковид-19 , граѓаните во странство , не ги остава сами , Управата за Турците во странство и роднинските заедници (ЈТБ)