ИНФОГРАФИКА... Што се случува во Источниот Медитеран во 5 прашања?

ИНФОГРАФИКА... Што се случува во Источниот Медитеран во 5 прашања?

Еве што лежи во основата на тензијата во Источниот Медитеран во 5 прашања...

Зошто Грција од одбива дијалогот со Турција, што се наоѓа во ставот на Франција за ескалација на затегнатоста во Источниот Медитеран, каков став заземаат другите меѓународни актери во проблемот и сл.


Тагови: Франција , Грција , прашања , Источниот Медитеран , Инфографика