Инфографика: Отворена Претседателската Народна библиотека

Инфографика: Отворена Претседателската Народна библиотека

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на 20 февруари 2020, во четврток, свечено ја отвори Претседателската Народна библиотека.


Тагови: Реџеп Тајјип Ердоган , Народна библиотека , Претседателската Народна библиотека , Инфографика