Белата куќа даде искривена слика од разговорот Ердоган-Путин

Белата куќа даде искривена слика од разговорот Ердоган-Путин

Белата куќа даде искривена слика од разговорот Ердоган-Путин


Тагови: белата куќа , ердоган , трумп