Петел од Денизли по долгото кукуригање падна наназад и се онесвети

Петел од градот Денизли по непрекинато долго кукуригање падна наназад без здив и се онесвести

1586086
Петел од Денизли по долгото кукуригање падна наназад и се онесвети

Петел од градот Денизли во Егејската област на Турција по непрекинато долго кукуригање падна наназад без здив и се онесвести.

Инаку петлите е градот Денизли се познати по нивното долго кукуригање коешто без престанок може да трае и до 3 минути.

 Слични вести