Ве очекуваме на едно возбудливо патување

Дојдете заедно да излеземе на едно возбудливо патување, да се занесеме во овој циклус на земјата наречен „Живот“

1472444
Ве очекуваме на едно возбудливо патување

„Се додека живееме, се стекнуваме со искуство, откриваме, остануваме млади. Занесени во овој циклус на земјата којашто се нарекува „Живот“. Така растеме.

 

 Слични вести