„Ноќи на кинематографијата под отворено небо“ во Сафранболу

Манифестацијата е бесплатна

1471002
„Ноќи на кинематографијата под отворено небо“ во Сафранболу

Во рамките на мерките коишто се преземени во борбата против новиот тип на коронавирусот (Ковид-19), за граѓаните на Сафранболу, градот кој се наоѓа на Списокот на светското наследство на УНЕСКО, се одржува манифестацијата „Ноќи на кинематографијата под отворено небо“.

Манифестацијата е бесплатна.Слични вести