Шпанскиот актер Антонио Бандерас позитивен на Ковид-19

60-годишниот актер кој истакна дека се ставил во самоизолација, го напиша следното: „Релативно се чувствувам добро. Само се чувствувам малку повеќе изморен од нормално. Верувам дека ќе оздравам во најскоро време.“

1470407
Шпанскиот актер Антонио Бандерас позитивен на Ковид-19

Шпанскиот актер Антонио Бандерас соопшти дека неговиот тест на новиот тип коорнавирус (Ковид-19) е позитивен.

Антонио Бандерас објави соопштение по прашањето на својот профил на социјалната мрежа Твитер.

60-годишниот актер кој истакна дека се ставил во самоизолација, го напиша следното: „Релативно се чувствувам добро. Само се чувствувам малку повеќе изморен од нормално. Верувам дека ќе оздравам во најскоро време.“

 Слични вести