Ѓоџек и Фетхије, сините заливи на Медитеранот

Две прекрасни мали заливи во сините води на Медитеранот, две недопрени рајски катчиња, Ѓоџек и Фетхије

1457054
Ѓоџек и Фетхије, сините заливи на Медитеранот

Ако чувствувате потреба да земете еден длабок здив и да избегате, да се оддалечите од онаа луда гужва и врева, ако сакате да се освежите и релаксирате, ве очекуваат прекрасните заливи Ѓоџек и Фетхије на синиот Медитеран.

Поминете посебни и незаборавни моменти со вашите сакани во овие недопрени рајски места во сините води на Медитеранот.Слични вести