Концерт на ТРТ „Остани Дома“

На вечерниот концерт во живо кој ќе се емитува во 21.30 часот според локално време преку профилот на Инстаграм, ќе учествува интепретаторот Екин Узунлар

1405519
Концерт на ТРТ „Остани Дома“

Серијата концерти „ОстаниДома“ којашто музичкиот канал „ТРТ Музик“ ја започна во рамките на мерките против новиот тип на коронавирусот (Ковид-19) ги започна преку профилот на Инстаграм, продолжува со интерпретаторите и музичарите под слоганот „И ние сме дома“.

На вечерниот концерт во живо кој ќе се емитува во 21.30 часот според локално време преку профилот на Инстаграм, а кои продолжуваат од минатиот месец, ќе учествува интепретаторот Екин Узунлар.

Во серијата на концертите на „ТРТ Музик“  утре ќе учествуваат Ислам Манафов и Туран Манафзаде, на 28 април Сонер Ариџа, на 29-ти април Волкан Арслан и Унал Софуоглу.Слични вести