Пауло Коелјо на својот профил го сподели видео мапирањето на кулата Галата

Видеото што го сподели писателот на светско познатиот роман „Алхемичарот“ и низа други Коелјо, доби над 1 милион прегледи.

1396168
Пауло Коелјо на својот профил го сподели видео мапирањето на кулата Галата

Светско познатот бразилски писател Пауло Коелјо видео мапирањето на кулата Галата во Истанбул го сподели преку профилот на социјалните медиуми.

Коелјо под насловот „Турска креативност“ преку профилот на твитер го сподели видеото на кое може да се видат тродимензионалните визуелни рефлексии на кулата Галата во Истанбул.

Видео снимката наиде на големо интересирање на социјалните медиуми.

Видеото што го сподели писателот на светско познатиот роман „Алхемичарот“ и низа други Коелјо, доби над 1 милион прегледи.

Видео мапирањето на кулата Галата беше подготвено за промоцијата на Истанбулскиот Младински фестивал во 2018 година.Слични вести