Турската музичка рок група „Думан“ приреди извонреден концерт во градот Келн во Германија

Кон концертот на музичката рок група „Думан“ која настапи во Келн во Танзбрунен покажаа голема заинтересираност  голем број љубители на музиката и обожаватели

1331449
Турската музичка рок група „Думан“ приреди извонреден концерт во градот Келн во Германија

Турската музичка рок група „Думан“ приреди концерт во градот Келн во Германија.

Кон концертот на музичката група која настапи во Келн во Танзбрунен покажаа голема заинтересираност  голем број обожаватели.

Љубителите на музиката кои дојдоа да ја слушаат и гледаат познатата турска музичка рок група „Думан“ повремено пееја во придружба и на музичката група.

На крајот на концертот којшто траеше приближно два часа, музичката група доби бурни аплаузи од големиот број гледачи кои ја исполнија концертната сала.Слични вести