Емине Ердоган во Њујорк учествуваше на модната ревија „Мода за 9. традиционален развој“

Госпоѓа Емине Ердоган учествуваше на модната ревија „Мода за 9. традиционален развој“ што се одржа во Њујорк, во САД, во рамките на седниците на 74. заседание на Генералното собрание на Обединетите нации (ОН)

1276388
Емине Ердоган во Њујорк учествуваше на модната ревија „Мода за 9. традиционален развој“
emine erdogan bm defile.jpg
emine erdogan bm defile1.jpg
emine erdogan bm defile4.jpg
emine erdogan bm defile2.jpg
emine erdogan bm defile3.jpg
emine erdogan bm defile5.jpg

Сопругата на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, Емине Ердоган во Њујорк, во САД, учествуваше на модната ревија „Мода за 9. традиционален развој“ којашто се одржа во рамките на 74. заседание на Генералното собрание на Обединетите нации (ОН).

Госпоѓа Емине Ердоган која по повод 74. заседание на Генералното собрание на Обединетите нации (ОН) го придружува претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во Њујорк, во објавата што ја сподели на својата сметка на социјалната мрежа Твитер напиша: "Со учество на модната ревија 'Мода за 9. традиционален развој' во рамките на 74. заседание на Генералното собрание на ОН, со која се име за цел да се изнајде решение за проблемите на животната средина и да се поддржат активностите за социјален развој, се стекнав со можност да разговарам со ценетите гости."

Емине Ердоган на својот профил ги сподели и фотографиите од модната ревија.Слични вести