Турската радио и телевизија ТРТ доби уште една вредна награда

Трговската комора на Анкара (АТО), и врачи награда на Турската радио и телевизија ТРТ која извезува телевизиски серии и цртани филмови во 200 земји во светот

1199022
Турската радио и телевизија ТРТ доби уште една вредна награда

Турската радио и телевизија ТРТ која со своите продукции соборува рекорди по гледаност, доби уште една вредна награда.

Трговската комора на Анкара (АТО) ѝ врачи награда на Турската радио и телевизија ТРТ која извезува телевизиски серии и цртани филмови во 200 земји во светот.

Генералниот директор и претседател на Управниот одбор на ТРТ Ибрахим Ерен, ја прими наградата од рацете на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган.Слични вести