(ВИДЕО) Борба со огнот

Индусите кои живеат во Индонезија, ја одржаа традиционалната манифестација борба со огнот

1159663
(ВИДЕО) Борба со огнот

Индусите кои живеат во Индонезија, пред 8 март, Денот на тишината ја одржаа традиционалната манифестација борба со огнот.Слични вести