Голема заинтересираност кај посетителите кон стаклената тераса во Чанкири

Стаклената тераса во градот Чанкири им овозможува да доживеат вооздушевувачки моменти и адреналинска возбуда на голем број посетители од чија страна е посетувана

1041741
Голема заинтересираност кај посетителите кон стаклената тераса во Чанкири

Стаклената тераса за набњудување изградена од страна на локалната самоуправа на градот Чанкири на истоименото кале (Чанкири) на надморска височина од 1.200 метри и со површина од 78 квадратни метри наидува на голема заинтересираност на посетителите.

Стаклената тераса која што е ставена во услуга пред една година им нуди можност на посетителите да гледаат од поразличен аспект кон градот.

Терасата за набљудување за која што се истакнува дека од аспект на широчината на основата е меѓу најшироките стаклени тераси во Турција, им овозможува да доживеат вооздушевувачки моменти и адреналинска возбуда на голем број посетители од чија страна е посетувана.

Од стаклената тераса можат да се набљудуваат голем број места на градот Чанкири.Слични вести