Прв концерт на Лијам Галагер во Истанбул

Музичарот чие доаѓање се очекуваше со години, пееше песни од новиот албум и мелодии од старите албуми

Прв концерт на Лијам Галагер во Истанбул

Основачот на групата Оазис, солистот Лијам Галагер првиот концерт во Турција го одржа во Ќучукчифтлик Парк во Истанбул.

По издавањето на првиот соло албум „As You Were“ лани во октомври, Галагер излезе во турнеја по светот за промовирање на албумот.

Галагер по рок групата Старсејлр која во Истанбул дојде по период од 8 години и турската рок група Мор ве отеси излезе на сцената.

Музичарот чие доаѓање се очекуваше со години, пееше песни од новиот албум и мелодии од старите албуми.Слични вести