Канадскиот поп интерпретатор Џастин Бибер се сврши со американскиот модел Хајли Болдвин

Актерот Стивен Болдвин, таткото на младата Хајли Болдвин на профилот преку твитер исто така им го честиташе чинот на свршувањето на ќерката и Бибер

Канадскиот поп интерпретатор Џастин Бибер се сврши со американскиот модел Хајли Болдвин

Канадскиот поп интерпретатор Џастин Бибер се сврши со американскиот модел Хајли Болдвин.

Според веста која беше објавена во американските медиуми, 24 годишниот Бибер во саботата навечер на Бахамите се сврши со 21 годишниот модел Болдвин.

Семејството на Бибер со споделување постови преку социјалните медиуми ја одбележува информацијата за свршувањето.

Актерот Стивен Болдвин, таткото на младата Хајли Болдвин на профилот преку твитер исто така им го честиташе чинот на свршувањето на ќерката и Бибер.Слични вести