Меси љубител на турските серии

На фотографијата на која Меси споделува фотографија на децата, во позадината може да се види секвенца од турската серија „Валкани пари и љубов“.

983101
Меси љубител на турските серии

Лајонел Меси, познатиот фудбалер на шпанскиот фудбалски гигант Барцелона љубител на турски серии.

Љубовта на аргентинската легендарна ѕвезда Меси кон турските серии беше откриена од едно споделување на сајтот за социјално вмрежување инстаграм.

На фотографијата на која Меси споделува фотографија на децата, во позадината може да се види секвенца од турската серија „Валкани пари и љубов“.

Фотографијата која што ја постави меси пред извесен период на инстаграм наиде на големо интересирање во јавноста.Слични вести