Шакира на 11 јули ќе одржи концерт во Истанбул

Продажбата на влезниците за концертот на Шакира почна на следната веб адреса „www.biletix.com“

Шакира на 11 јули ќе одржи концерт во Истанбул

Светско познатата интерпретаторка и добитничка на 12 Греми награди, Шакира на 11 јули ќе одржи концерт во Истанбул.

На концертот што ќе го одржи под покровителство на Културниот центар Бешикташ (БКМ), Шакира во рамките на 6-те светска турнеја која го носи и името на последниот албум „Ел Дорадо“ ќе гостува во Турција.

Продажбата на влезниците за концертот на Шакира почна на следната веб адреса „www.biletix.com“.

Светската турнеја на Шакира која ќе стартува на 3 јуни се остварува од страна на „Live Nation“.Слични вести