Никол Кидман : Многу ја засакав Турција

Никол Кидман се појави на свеченото отворање на еден супер луксузен хотел кај Бодрум

732323
Никол Кидман : Многу ја засакав Турција

Популарната холивудска артистка Никол Кидман од австралиско потекло се појави на свеченото отворање на еден супер луксузен хотел кан Бодрум како почесна гостинка.

Таа во свечениот говор рече „Многу ја засакав вашата земја. Следниот пат сакам да дојдам со мојот сопруг и со моите деца“.

На свеченоста беа поканети околу 400 видни гости од земјава и од светот, како што беа саудиски принцови,и принцови од Дубаи, филмски артисти, режисери, манекени, модели од Америка, Русија, Германија, Ангија, Франција и од другите земји.Слични вести