Николас Мадуро претседателот на Венецуела емитува танц емисија

Новинарите истакнуваат дека целта на емисијата на Мадуро е да ја зголеми популарноста кај народот.

Николас Мадуро претседателот на Венецуела емитува танц емисија

Претседателот на Јужномаериканската држава Венецуела која се бори со економска криза и глад, Николас Мадуро почна да емитува танц емисија која се вика „Час по салса“.

Во земјата во која граѓаните се соочуваат со големи тешкотии да најдат дури леб, радио емисијата на Мадуро предизвика големи реакции.

Новинарите истакнуваат дека целта на емисијата на Мадуро е да ја зголеми популарноста кај народот.

Некои од емисиите беа објавени и на ТВ канали на кои Мадуро и сопругата пеат песни, танцуваат и зборуваат за танцот салса.Слични вести