Фестивал со 500 разнобојни птици

Месноста Назилли кај Ајдин по трет беше домаќин на Фестивалот на гулабите и канаринците

626228
Фестивал со 500 разнобојни птици

Птиците привлекоа големо внимание со различните бои и црцорењето.

Месноста Назилли кај Ајдин по трет беше домаќин на Фестивалот на гулабите и канаринците.

Најголемо внимание и интересирање на фестивалот кој беше развеселен со црцорењето на птиците привлекоа гулабите.Слични вести