Пар – непар во Парис

Денес возилата во 22 приградски населби чии регистарски таблички завршуваат со непарни броеви не ќе можат да излезат на улица

624911
Пар – непар во Парис

Загаденоста на воздухот во Парис предизвика повторно воведување на системот пар-непар.

Како последица на големата загаденост на воздухот во Парис, денес возилата во 22 приградски населби чии регистарски таблички завршуваат со непарни броеви не ќе можат да излезат на улица.Слични вести