Гала вечер на турско-руската телевизиска серија „Исток-запад“ во Анталија

Режисер на серијата во која се раскажува љубовта на еден Турчин и една Рускиња е Денис Елеонорски

584815
Гала вечер на турско-руската телевизиска серија „Исток-запад“  во Анталија

Со учество на актерите гала вечерта на серијата која ќе се емитува на рускиот ТВ-канал Домашниј се одржа во еден хотел во туристичкиот центар Белек.

Режисер на серијата која се снима во Турција и Украина, во која се раскажува љубовта на еден Турчин и една Рускиња е Денис Елеонорски.

Главните улоги во серијата ги толкуваат актерите Евгенија Лоза, Јакоб Кучеревски и Аднан Коч како и голем број други турски и руски актери.Слични вести