Во Истанбул ќе се соберат модерните патеписци

Од 24’ти до 25’ти ноември годинава во Истанбул ќе се одржи "INFLOW Travel Summit 2016"

573124
Во Истанбул ќе се соберат модерните патеписци

Во Истанбул ќе се соберат модерните патеписци

Од 24’ти до 25’ти ноември годинава во Истанбул ќе се одржи "INFLOW Travel Summit 2016" со учество на интернет блогери,фотографи и феномени на социјалните мрежи.

Спонзор на овој собир ќе бидат компаниите Туркиш ерлајнс и ТАВ кои ќе бидат поддржани од Министерството за култура и туризам и ТУРСАБ.

Од Турција на овој самит ќе учествуваат фотографот Мурад Осман автор на концептот на фотографии "Follow Me To" и познатиот перкусионист ведно и популарен водич на патеписни и кулинарски телевизиски серии Ајхан Сиџимоглу.

Организаторот предвидува самитот да биде проследен со панел дискусии и дигитална продажба на познати професионални патувачки бренда.Слични вести