Турски модни креатори на Неделата на модата во Њујорк

Познати турски модни креатори настапија на Неделата на модата во Њујорк со своите најнови креации пролет-лето 2017

570722
Турски модни креатори на Неделата на модата во Њујорк

...Турски модни креатори на Неделата на модата во Њујорк

Познати турски модни креатори настапија на Неделата на модата во Њујорк со своите најнови креации пролет-лето 2017.

Модната ревија на кои настапија турските модни стилисти како што беа Хаус оф Оган, Лателиер Каше, 113 Студио, Ерол Албајрак , Нилуфер Сатуриус се одржа во официјалните простории на Неделата на модата во Њујорк, Скајлајт Кларксон Скверот.

Меѓу публиката се наоѓаше и генералниот конзул на Република турција во Њујорк Ертан Јалчин.

Сите модели од колекцијата на турските модни креатори кои беа прикажани на ревијата ќе се изложуваат во галеријата Шоурум на Петтата Авенија во Њујорк која е во сопственост на Нилуфер Сатуриус .Слични вести