Можете да проведете една ноќ во Ајфелофата кула

4 од натпреварувачите кои ќе бидат избрани и ќе напишат зошто сакале да престојуваат во Ајфеловата кула, ќе имаат можност да го доживеат ова ретко искуство

495102
Можете да проведете една ноќ во Ајфелофата кула

Историската кула и симболот на Париз се пренаменува во хотел за Европското фудбалско првенство.

Симболичниот објект висок 300 метри за време на шампионатот очекува 4 гости кои ќе престојуваат во овој објект.

4 од натпреварувачите кои ќе бидат избрани и ќе напишат зошто сакале да престојуваат во Ајфеловата кула, ќе имаат можност да го доживеат ова ретко искуство.

Првиот кат на кулата ќе се пренамени во хотел и првпат ќе се употреби како хотел.



Слични вести