Светски познатата ритам група „Стомп“ почна да приредува настапи на ЕКСПО 2016 Анталија

Во рамките на манифестациите по повод Светскиот саем ЕКСПО 2016 Анталија ритам групата „Стомп“ им приреди спектакуларно шоу на гледачите

484972
Светски познатата ритам група „Стомп“ почна да приредува настапи на ЕКСПО 2016 Анталија

Светски познатата ритам група „Стомп“ почна да им приредува специјални шоу претстави на посетителите на Светскиот саем ЕКСПО 2016 во Анталија.

Групата која свири ритми со канти за отпадоци и буриња им приреди спектакуларно шоу на гледачите.

Ритам групата „Стомп“ своите претстави ќе ги приредуваат секој ден до 8 мај во 21:00 часот според турско време.

ЕКСПО 2016 Анталија на 7 мај во сабота ќе ги угости легендарниот тенор Хосе Карерас и сопраното Ема Чаплин.

Карерас и Чаплин заедно со Државниот симфониски оркестар на Анталија ќе приредат концерт.

На 21 мај пак за концерт во Анталија ќе допатува групата „Level 42“.Слични вести