Величествен настап на Анадолски Оган во Холандија

Турската танчерска група Анадолски Оган (Анадолу Атеши) во рамките на својата турнеја по Европа приреди величествен настап во холандскиот град Ротердам

449775
Величествен настап на Анадолски Оган во Холандија

Величествен настап на турската танчерска група Анадолски Оган (Анадолу Атеши) во Холандија.

Турската танчерска група Анадолски Оган (Анадолу Атеши) во рамките на својата турнеја по Европа настапи во холандскиот град Ротердам.

Настапот на приближно 90 танчери и танчерки во театарската сала „Nieuwe Luxor“ во Ротердам траеше приближно 2 часа.

Љубителите на уметноста беа импресионирани од величествениот настап на Анадолски Оган (Анадолу Атеши).Слични вести