Уште една награда за ТРТ од Азербејџан

Кавкаската медиумска унија во Азербејџан ја награди програмата „Седми ден“ што се емитува на телевизискиот канал ТРТ Аваз

381944
Уште една награда за ТРТ од Азербејџан

Турската радио-телевизија ТРТ како светски бренд во радиодифузното емитување добива пофалби и е ценета со нејзините правилни и принципиелни програми и на меѓународен план.

Кавкаската медиумска унија во Азербејџан ја награди програмата „Седми ден“ што се емитува на телевизискиот канал ТРТ АВАЗ.

Во програмата „Седми ден“ подготвувана од страна на претставништвото на ТРТ во Баку и емитувана во неделите во 15:20 часот според турско време под модераторство на Селим Топрак, се обработуваат актуелни теми кои ги засегаат Азербејџан и Турција.


Тагови:

Слични вести