Шакирапо втор пат стана мајка на уште едно машко дете

Здравствената состојба на новороденчето Саша Пике Мебарак е добра

205401
Шакирапо втор пат стана мајка на уште едно машко дете

Шакира радосна поради тоа што по втор пат стана мајка

Се роди второто дете на светско познатата интерпретаторка Шакира и фудбалерот на Барцелона Жерар Пике.
По првото машко чедо Милан, второто дете на познатиот брачен пар исто така е машко.
На официјалната веб страница на познатата интепретаторка беше објавена веста дека здравствената состојба на новороденчето Саша Пике Мебарак е добра.


Тагови:

Слични вести