Во Измир се состанаа претставниците на туристичкиот сектор

На саемот учествуваа претставници на 900 патнички агенции од 29 земји и беше посетен од страна на 30 илјади посетители

141335
Во Измир се состанаа претставниците на туристичкиот сектор

Саемот на туризмот во Измир беше сцена на разнобојни глетки на претставниците на патничките и туристичките агенции кои допатуваа со цел да ги осознаат убавините и богатствата на Турција и Измир.

Во Измир свечено беше отворен Саемот на природни и културни убавини.
Во рамките на 4 дневниот саем на посетителите им беа понудени разновидни пакет аранжмани на туристите кои што сакаат да ја посеат Турција.
На саемот учествуваа и голем број туристи кои престојуваат во посета на Турција.
Пакет аранжманите со рани резервации предизвикаа голема радост кај туристите.
На саемот учествуваа претставници на 900 патнички агенции од 29 земји и беше посетен од страна на 30 илјади посетители.


Тагови:

Слични вести