Дизајните на турскиот автомобил „ТОГГ“ по 27 земји на ЕУ и Кина, се регистрирани и во Јапонија

Канцеларијата за патенти на Јапонија (JPO) соопшти дека нашите дизајни на Ц-СУВ (C-SUV) и Седан се регистрирани во Јапонија во име на Иницијаторската група за автомобил на Турција (ТОГГ или TOGG)

1475583
Дизајните на турскиот автомобил „ТОГГ“ по 27 земји на ЕУ и Кина, се регистрирани и во Јапонија
TOGG 8.jpg
togg.jpg
TOGG 2.jpg
togg.jpg
turkiye'nin otomabili (togg).jpg
turkiye'nin otomabili (togg).jpg
turkiye'nin otomabili (togg)

Дизајните на Иницијаторската група за автомобил на Турција (ТОГГ или TOGG) по 27 земји членки на Европската унија (ЕУ) и Кина, се регистрирани и во Јапонија.

Во објавеното соопштение на профилот на „ТОГГ“ на социјалната мрежа Твитер се вели следното: „Канцеларијата за патенти на Јапонија (JPO) соопшти дека нашите дизајни на Ц-СУВ (C-SUV) и Седан се регистрирани во Јапонија во име на ТОГГ.“Слични вести