Турција ги започна контролирано меѓународните летови за некои земји

Министерот за транспорт и инфраструктура Адил Караисмаилоглу информира дека се започнати контролирано меѓународните летови од Турција за некои земји

1433858
Турција ги започна контролирано меѓународните летови за некои земји

Министерот за транспорт и инфраструктура Адил Караисмаилоглу информира дека се започнати контролирано меѓународните летови од Турција.

Министерот Караисмаилоглу рече: „Меѓународните летови се започнати контролирано и почнувајќи од 15 јуни ќе започнат редовните летови за земјите во кои не постои ризик (од коронавирусот Ковид-19).“Слични вести