Првиот и единствен природно минерален производ на Турција за чистење „Борон“ ќе биде промовиран утре

првиот и единствен природно минерален производ на Турција за чистење т.ј. хигиена „Борон“ ќе биде промовиран утре со свечена церемонија во Истанбул

1301717
Првиот и единствен природно минерален производ на Турција за чистење „Борон“ ќе биде промовиран утре

Утре во Истанбул ќе биде промовиран првиот и единствен природно минерален производ на Турција, за чистење „Борон“.

Средството за чистење „Борон“ кое е произведено со цел рудата Бор и производите од бор да се употребуваат во секторот за чистење т.ј. хигиена, се состои од целосно природни материи како боракс, растителен сапун и сода активиран кислород.Слични вести