Во Мармарис се укотви џиновски брод за крстарење со 233 патници

На џиновскиот крузер кој што беше заврзан за големата скела на пристаништето „Marmaris Cruise Port“ се наоѓаа 233 патници од кои повеќето Либанци и 139 членови на посадата.

1250814
Во Мармарис се укотви џиновски брод за крстарење со 233 патници

Бродот за крстарење крузер по име „Orient Queen“ во рамките на своето крстарење по Средоземното Море пристигна во пристаништето на познатото туристичко одморалиште Мармарис кај градот Мугла.

На џиновскиот крузер кој што беше заврзан за големата скела на пристаништето „Marmaris Cruise Port“ се наоѓаа 233 патници од кои повеќето Либанци и 139 членови на посадата.

Туристите кои го прошетаа центарот на Мармарис, јадеа во рестораните на јатското пристаниште и пазаруваа во Капали Чаршијата (покриената чаршија).Слични вести