Делегација на министерството за финансии на САД доаѓа на разговори во Турција

Во рамките на средбите на американската делегација во Анкара ќе се разговара за санкциите на САД кон Иран

1015550
Делегација на министерството за финансии на САД доаѓа на разговори во Турција

Делегација на министерството за финансии на САД утре ќе допатува на средби и разговори во Турција.

Во рамките на средбите на американската делегација во Анкара ќе се разговара за санкциите на САД кон Иран.

Американската делегација ќе ја предводи потсекретарот за тероризам и финансирање при американското министерство за финансии Маршал Билингслеа.

Американската делегација на чело со Билингслеа во рамките на своите разговори во Анкара ќе оствари средби во министерствата за надворешни работи, трезот и финансии.Слични вести