Брендот Мехмед Ефенди во над 50 земји

Мехмед Ефенди кој беше основан во далечната 1871 година до денес се прошири во над 50 земји

766713
Брендот Мехмед Ефенди во над 50 земји

Tурскиот препознатлив бренд на кафе Мехмед Ефенди кој беше основан во далечната 1871 година до денес се прошири во над 50 земји.

Компанијата освен традиционалното турско кафе со препознатлив вкус и мирис  произведува и филтер кафе, еспресо,како и комплети турско кафе со филџани и џезвиња со втиснат жиг на компанијата,кои можат да се купат во сите продавници на поголемите супермаркети во Турција и во странство.Слични вести