Шон Комбс е една од познатите личности кој најмногу заработува во светот

На второ место на списокот на Форбс се најде познатата американска музичарка и актерка Бијонс

751893
Шон Комбс е една од познатите личности кој најмногу заработува во светот

Американскиот актер, продуцент и рапер Шон Комбс е најпозната личност во светот која најмногу заработува

Американското бизнис и економско списание Форбс ги објави имињата на 100-те лица во светот кои најмногу заработуваат.

На првото место на списокот на 100-те најбогати во светот на списанието Форбс за периодот јуни 2016 – јуни 2017, со приходи од 130 милиони долари  се најде познатиот американски актер, продуцент и рапер Шон Комбс кој е познат под прекарот Диди,

На второ место на списокот се најде познатата американска музичарка и актерка Бијонс со приходи од 105 милиони долари, додека со 95 милиони долари на трето место писателот Џ.К. Роулинг на серијата книги Хери Потер.

Канадскиот актер и музичар Дрејк со 94 милиони долари се најде на четврто место, португалскиот фудбалер кристијано Роналдо со 93 милиони долари на петто место.Слични вести