На 2 септември повторно ќе функционираат чартер летовите од Русија кон Турција

Владата на Русија вчера донесе одлука за укинување на забраната за функционирање на чартер летовите меѓу Русија и Турција.

561427
На 2 септември повторно ќе функционираат чартер летовите од Русија кон Турција

На 2 септември повторно ќе функционираат чартер летовите од Русија кон Турција

Како што соопшти прес центарот на руски АТОР- унија на тур операторите на Русија од 2 септември повторно ќе функционираат чартер летовите од Русија кон Турција.

Во соопштението се подвлекува дека околу 15 руски компании ги завршиле подготовките за чартер летовите и дека бил забележан енормен раст во интересирањето на руските граѓани за летување во Турција.

Инаку владата на Русија вчера донесе одлука за укинување на забраната за функционирање на чартер летовите меѓу Русија и Турција.Слични вести