Обновени летовите на Туркиш ерлајнс за Њујорк

По неуспешниот воен удар на 15 јули турскиот авионски превозник Туркиш ерлајнс ги прекина летовите на своите авиони за САД

532759
Обновени летовите на Туркиш ерлајнс за Њујорк

По неуспешниот воен удар на 15 јули турскиот авионски превозник Туркиш ерлајнс ги прекина летовите на своите авиони за САД.

Забраната беше укината денес во 06.45 часот кога авион на компанијата полета од аеродромот Ататурк во Истанбул за Њјујорк,поточно аеродромот Ј.Ф. Кенеди.

Компанијата на сите патници пред полетувањето им подели цвеќе и разни поклони.Слични вести