Светскиот џет-сет во Мармарис

Деновиве во Мармарис можат да се видат супер луксузните јахти на најголемите светски богаташи

269132
Светскиот џет-сет во Мармарис

Мармарис бисерот на Медитеранот се повеќе го привлекува вниманието на најбогатите луѓе од целиот свет.

Вчера во пристаништето на Мармарис се закотви супер луксузната јахта на кралската династија на Саудиска Арабија „Ел Саламх“.

По неа пристигна исто така супер луксузната јахта „ Турама“ со малтешко знаме во сопственост на семејството Латсис член на светскиот џет сет.


Тагови:

Слични вести