Индексот 100 на Берзата Истанбул неделава ја започна со 83 947 п

Акциите на берзата изгубија вредност од 2,36 насто

260552
Индексот 100 на Берзата Истанбул неделава ја започна со 83 947 п

Индексот 100 на Берзата Истанбул неделава ја започна со 83 947 поени.

Индексот 100 на Берзата Истанбул минатиот четврток го заврши со пад од 2 031 поен и 83 947 поени.

Акциите на берзата изгубија вредност од 2,36 насто.

Вредноста на еден УСА долар на слободниот пазар изнесуваше 2 турски лири 68 куруши, а вредноста на едно евро 2 лири 99 куруши.

Сложената камата на индексот на обврзниците на пазарот на обврзници и меници се движи околу 10.00 насто.


Тагови:

Слични вести