Prizren - Festivali i Veturave të Vjetra


Në qytetin e Prizrenit të Kosovës u mbajt edicioni i 6-të e Festivalit të Makinave të Vjetra.
Prizren - Festivali i Veturave të Vjetra


Postuar më 04.06.2011 12:41:39 UTC
Përditësuar më 04.06.2011 12:41:39 UTC

Festivali i makinave të vjetra që organizohet tradicionalisht çdo vit në Prizren, ngjalli një interesim të madh edhe me edicionin e sivjetmë.

Këtë vit festivali u organizua për të gjashtën herë me pjesëmarrjen e gjithsej 50 autoveturave të modeleve të vjetra nga shumë vende të botës, kryesisht nga Kosova, Shqipëria, Sllovenia, Serbia, Mali i Zi dhe vende të tjera.

Në fillim veturat njëra më e bukur se tjetra bënë një shëtitje nëpër qytet pastaj u renditën për ekspozim buzë lumit që kalon në Prizren.

Në festival morën pjesë një numër i madh të pasinonuarish pas modeleve të vjetra të makinave.

Në festival kishte edhe makina të moshës mbi 60 vjeç.

TRT Avaz Haber

TRT World

facebook-trtavazTRT Avaz'ı Twitter'da takip et