Vazhdojnë protestat në Armeni, populli ngrihet kundër Sarkisjanit

Në kuadër të protestave, që vazhdojnë prej ditës së premte, dilet kundër zgjedhjes së Sarkisjanit kryeministër dhe në Sheshin Republika të kryeqytetit Erevan u mblodhën rreth 15 mijë protestues.